Tietoa yrityksestämme

Piskuisestä perheyrityksestä muodin erikoisliikkeeksi. Tässä Leeloon tarinaa.

Vuonna 2012 syntyi ajatus tarjota suomalaisille jotain erilaista ja uutta. Perustettiin pieni ja pippurinen yritys nimeltä Leeloo. Kaupan ensimmäiset tuotteet olivat huikean korkeita korkokenkiä. Kauppiaan mieltymykset olivat selvät: mitä korkeammat korot niin sitä parempi! Suomen pitkä ja pimeä talvi pisti kuitenkin yrittäjän ajattelemaan tarjontaa uudemman kerran, ehkä pelkät korkokengät eivät olisikaan näillä leveysasteilla se kovin myyntihitti. Pian valikoimaan otettiin mukaan sukkahousuja ja sukkia - nehän aika kivasti natsasi yhteen naisellisten korkokenkien kanssa! Sukkahousuista oli helppo hypätä housuihin, tai oikeastaan leggingseihin.

Vuoden 2015 aikana kenkien myynti väheni ja lopulta loppui kokonaan. Liikeidea muotoutui kysynnän mukaan tarjoamaan erikoisempia sukkatuotteita ja leggingsejä. 2016 vuoden alusta alettiin panostaa erityisesti laatuun ja kestävyyteen. Maahantuonnin suhteen päätettiin, että tästä lähtien Leeloon valikoiman kaikki tuotteet tultaisiin valmistamaan ainoastaan Euroopassa. 

2017 vuoden aikana nopea kasvu vei yrityksen uusiin tiloihin Oulun keskustaan ja nettikaupan lisäksi työnalle otettiin kivijalkamyymälän perustaminen. Radio Megan entisiin tiloihin remontoitiin korea katutason kauppa, joka tarjosi paikallisille mahdollisuuden tulla sovittamaan tuotteita paikan päälle. Tuotevalikoimaa kasvatettiin uusien valmistajien tuotteilla ja erityisesti sellaisilla tuotemerkeillä, joita ei ennen Suomessa ollut tarjolla. 

Tammikuussa 2018 myymälää entrattiin entisestään, rakennettiin lisää sovituskoppeja ja panostettiin myymälän toimivuuteen. Aukioloaikoja pidennettiin ja lisää henkilökuntaa palkattiin töihin. Näin pienestä alkujaan toiminimellä toimineesta yrityksestä kasvoi Leeloo Oy, joka tänä päivänä tarjoaa vain Euroopassa valmistettuja naistenmuodin tuotteita vaativaan makuun niin netissä kuin tuliterässä kivijalkamyymälässä Oulussa. 

Tulevaisuudessa Leeloon tuotevalikoima tulee erikoistumaan edelleen ja valmistajien yhteistyösopimusten myötä yksinoikeudella myytävien tuotteiden osuus kasvaa. Jatkossa asiakkaittemme toiveita ja palautteita tullaan huomoimaan vieläkin paremmin, jotta Leeloon kasvutarina saisi jatkua vuodesta toiseen!
Seuraa ja kysy somessa!

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, sekä selvitämme kaikki mahdolliset tuotetoiveet.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat mahtavia tarjouksia ja tietoa uutuuksista. Voit peruuttaa helposti koska vain.

Leeloo.fi © 2018
Loading...