Tietoa yrityksestämme

Leeloo Oy

Leeloo on vuonna 2012 perustettu naistenvaatteiden ja asusteiden verkkokauppa Oulussa. Maahantuomme kaikki valikoimamme tuotteet itse ilman välikäsiä suoraan valmistajilta, joista osan kanssa olemme tehneet yhteistyötä parhaimmillaan vuosia, yrityksen perustamisesta lähtien. Maahantuonnissa keskitymme Euroopassa suunniteltuihin sekä valmistettuihin vaatteisiin ja teemme yhteistyötä sellaisten valmistajien kanssa, jotka käyttävät tuotteissaan ainoastaan turvallisia ja laadukkaita materiaaleja. Valtaosa valmistajistamme ovat pieniä ompelimoja, joiden kautta saamme erikoisuuksia ja sellaisia tuotteita, mitä suomalaiset asiakkaamme haluavat käyttää ja ostaa.

Tavoitteet

Vuodesta toiseen keskitymme erikoisuuteen ja eurooppalaisuuteen. Kehitämme ja keskitymme jatkuvasti enemmän ja enemmän niin sanotun omatuotannomme vaatteisiin ja asusteisiin, mitä suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Pienenä perheyrityksenä meillä on mahdollisuus suurempien ketjuliikkeiden sijaan ottaa vastaan asiakkaittemme palautteita paremmin ja jalostaa niitä tuotekehityksessä. Seuraamme muotia ja sen ilmiöitä mutta emme valitse valikoimamme tuotteita pelkästään sen perusteella vaan kasvatamme valikoimaamme asiakkaiden toiveiden mukaan. Valtaosa tuotteistamme tulee Puolasta, Italiasta ja Espanjasta – tulevaisuudessa toivomme, että myös Suomessa valmistetut vaatteet ja asusteet ovat osa valikoimaamme. Haluamme tarjota pikamuodin sijaan kestäviä vaatteita, mitä ostetaan päivittäiseen käyttöön. Vuosien myötä asiakaskuntamme on vahvistunut ja meillä on jo lukuisia kanta-asiakkaita, jotka vuodesta toiseen palaavat ostoksille kauppaamme, ostaen hyväksi havaittuja vaatteita arkeen ja erikoistilaisuuksiin.

Historia

Leeloo perustettiin vuonna 2012 toiminimellä ja vuonna 2018 yritysmuoto vaihdettiin osakeyhtiöksi. Alkujaan pelkästään korkokenkiä myyvä yrityksemme tarjoaa nykyään kenkien sijaan housuja, leggingsejä, erilaisia sukkatuotteita, säärystimiä, alusvaatteita, monenlaisia yläosia... eli perusvaatetusta jokaiseen vuodenaikaan. Perheyrityksen tie ei ole ollut suora ja mutkaton vaan olemme saaneet vuosien varrella tehdä tunnettavuuttamme tutuksi kovalla työllä. Onneksi olemme saaneet luotua jalansijaa tässä jatkuvasti kehittyvässä ja muuttuvassa muodin maailmassa, onnistuen vakiinnuttamaan toimintaamme, kasvamaan ja saamaan uusia asiakkaita sekä pitämään kanta-asiakkaamme mukanamme.

Nyt

Yrityksemme taival vuodesta 2012 tähän päivään on ollut vaiherikas. Leeloon kehityskaari on pitänyt sisällään muutoksia mutta myös muuttoja pienemmästä tilasta suurempaan. Toiminta on alusta asti painottunut netissä tapahtuvaan kauppaan ja siellä toimintaa tullaan kehittämään jatkossakin. Olemme saaneet runsaasti palautetta Oulun kivijalkamyymälätoiminnan sulkemisesta, kuinka liikkeessä asiointia on kaivattu ja kasvotusten tapahtuvaa henkilökohtaista palvelua on tullut ikävä. Lupaamme kuitenkin, että vaikka palvelu tapahtuukin vain verkossa tällä hetkellä, annamme siihen täyden panostuksemme ja teemme kaikkemme, jotta ostaminen olisi mahdollisimman miellyttävää ja mutkatonta. Pidämme vuorovaikutusta asiakkaisiin erittäin tärkeänä ja jokainen kehitysidea, tuotetoive ja perinteinen palaute on meille arvokas. Meidän toiveemme (tai oikeastaan mottomme) on se, että teidän toiveenne tulee kuulluksi - ja toteutetuksi. Luodaan yhdessä muodin kauppapaikka, missä on mukava tehdä ostoksia ja mihin on helppo palata takaisin, kun tarve vaatii.

Seuraa ja kysy somessa!

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, sekä selvitämme kaikki mahdolliset tuotetoiveet.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat mahtavia tarjouksia ja tietoa uutuuksista. Voit peruuttaa helposti koska vain.

Leeloo.fi © 2024
Loading...