Palautus ja vaihto


Asiakaspalautus, tilauksen peruuttaminen

Asiakkaalla on oikeus tehdä peruutusilmoitus 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita alkuperäispakkauksessaan. Palautusoikeus ei koske sinetillä suljettuja verkkoalusasuja sekä sukkatuotteita (sukkahousut ja sukat), sellaisia alusvaatteita, joissa on silikoniliimapinnat, herkän materiaalin alusshortseja (näistä mainittu erikseen tuotetiedoissa) tai muita hygieniatuotteita, ellei tuote ole virheellinen.


NOUTAMATON LÄHETYS EI OLE SAMA ASIA KUIN TUOTTEEN PALAUTUS / TILAUKSEN PERUUTUS! Jos asiakas ei nouda tilausta Postin toimipisteestä/pakettiautomaatista säilytysajan puitteissa (7 vrk), perimme noutamattoman paketin palautumisesta toimitus- ja palautuskulut sekä materiaalikustannukset, mitkä määräytyvät lähetyksen koon mukaan. Vähimmäisveloitus on 15,80 euroa + mahdollinen uusi toimitusmaksu 6,90 euroa, mikäli tilaus joudutaan lähettämään uudelleen.

Palautuksen tekeminen

Asiakkaan tulee aina ilmoittaa palautuksestaan etukäteen verkkokaupan asiakaspalveluun. Palautusilmoitus tehdään sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@leeloo.fi. Asiakkaan tulee palauttaa tuote viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä, jotta palautus hyväksytään.
Asiakkaan tulee esittää tarvittaessa todiste palautuksesta (Postin palautuskuitti). Jos asiakaspalautuslähetys katoaa, eikä asiakkaalla ole esittää palautuskuittia, emme ole velvollisia korvaamaan menetettyä tuotteen arvoa asiakkaalle.

Palautuksen hyväksyminen ja rahojen palautus

Palautettava tuote tarkastetaan palautuksen vastaanoton yhteydessä. Mikäli tuote on käyttämätön ja myyntikuntoinen, palautus hyväksytään ja asiakkaalle palautetaan tuotteen hinta mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta. Palautussumma maksetaan takaisin sille maksutavalle, jota asiakas käytti alkuperäisessä tilauksessa.
Jos tuotetta on käytetty enemmän kuin on tarpeen sen ominaisuuksien tai koon selvittämiseksi, pidätämme oikeuden arvonalennukseen. On mahdollista, ettei hyvitystä voida tällaisessa tapauksessa tehdä ollenkaan (100% tuotteen arvonalenema).

Palautuskustannukset

Palauttaminen on maksullista. Palautuskulu 7,90 euroa vähennetään palautuksen yhteydessä. 
Myös laskuasiakkailta vähennetään 7,90€ suuruinen palautusmaksu. Eli laskulle jää maksettavaksi palautuskulu 7,90€ + mahdollinen palvelun oma laskutuslisä.

Kampanjat ja ilmainen toimitus

Jos mahdollinen etu tai alennus on edellyttänyt tietyn ostomäärän alennusta kohti, eikä ehto palautuksen jälkeen täyty, menettää asiakas oikeuden kyseiseen alennukseen. Esimerkiksi jos asiakas on tilannut tuotteita yli 50 eurolla, on hän oikeutettu ilmaisen toimituksen etuun. Jos asiakas päätyy palauttamaan osan tuotteista siten, että hän menettää ilmaisen toimituksen edun, veloitetaan 6,90 euron toimitusmaksu jälkikäteen hyvityksen yhteydessä.

Vaihtomahdollisuus

Asiakkaalla on mahdollisuus vaihtaa tuote ilmaiseksi yhden kerran per tilaus toiseen kokoon tai samanhintaiseen tuotteeseen. Mikäli asiakas kuitenkin palauttaa myös vaihtotuotteen, vähennämme palautuksen yhteydessä kaksinkertaisen palautusmaksun eli 2 x 7,90 euroa = 15,80 euroa.
Asiakkaalla on mahdollisuus vaihtaa kaikkia muita tuotteita, paitsi sovitettuja verkkoalusasuja, sukkahousuja ja sukkatuotteita (stay-up ja sukkanauhasukat, sekä ohuet alusshortsit) sekä sovitettuja silikoniliimapintaisia tuotteita, mitä emme voi hygieniasyihin vedoten voida vaihtaa.

Virheelliset tai vialliset tuotteet

Mikäli asiakas saa virheellisen tai viallisen tuotteen, hänen tulee ottaa välittömästi yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun ja ilmoittaa virheestä. Tällöin verkkokauppa korjauttaa tuotteen, järjestää korvaavan tuotteen tilalle tai palauttaa tuotteen hinnan asiakkaalle, mikäli korjauttaminen tai korvaavan tuotteen toimittaminen ei ole mahdollista.


Pidätämme oikeuden päivittää näitä palautusehtoja tarpeen mukaan. Suosittelemme tutustumaan ehtoihin säännöllisesti saadaksesi ajantasaiset tiedot palautuskäytännöistämme.

Seuraa ja kysy somessa!

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, sekä selvitämme kaikki mahdolliset tuotetoiveet.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat mahtavia tarjouksia ja tietoa uutuuksista. Voit peruuttaa helposti koska vain.

Leeloo.fi © 2024
Loading...